Welkom bij de batterijwinkel van batterijnl.com!

Over ons

Over ons

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten Ni-MH-batterijen, Ni-Cd-batterijen, Li-ion-polymeerbatterijen, compatibele batterijen zoals laptopbatterij, camcorderbatterij, camerabatterij, enz. Onze batterijen hebben strikte kwaliteitscontroleprocedures doorstaan, zoals zoals CE-, UL- en ISO9001 / 9002-certificeringen. Het beste kwaliteitsproduct met de laagste prijs is ons bedrijfsprincipe.

We hechten enorm veel waarde aan de relatie met onze klanten, wat tot uiting komt in de onovertroffen kwaliteit van onze klantenservice.We hebben een toegewijd team van klantenservicemedewerkers die altijd klaar staan ​​om u te helpen de laptopbatterij te vinden die u nodig hebt met behulp van hun geavanceerde product kennis en expertise over laptop accu's Voor live hulp, neem gerust contact met ons op.

Onze belofte

Goedkope batterij

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het vinden van goedkope laptopaccessoires. Als u online gaat, kunt u desgewenst ons winkelcentrum bezoeken - www.batterijnl.com

Een betrouwbaar, veilig en handig

We gebruiken SSL-coderingstechnologie om ervoor te zorgen dat uw bestellingen in onze online transacties veilig en betrouwbaar zijn

Perfect servicesysteem

Batterijnl.com is het populairste batterijwinkelcentrum geworden. Er is een goede voorverkoopservice, een tevredenheidsgarantie van 30 dagen en sommige klanten zijn 100% tevreden met de batterij. Want het geheim van ons succes is: u draaiende houden, klantgericht, extreem lage prijzen, snelle levering en perfecte service. Kortom, klanttevredenheid is ons enige doel.

Elke batterij die u bij ons koopt is gegarandeerd!

We garanderen dat de producten die op onze website worden verkocht 100% nieuw zijn en vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten, tenzij uitdrukkelijk vermeld.

* 100% QC voor elk product. Gegarandeerd om aan de originele specificaties te voldoen of deze te overtreffen

* Een jaar garantie!

* 30-dagen geld terug garantie!

Veilig winkelen

Winkelen bij ons is veilig en betrouwbaar. Onze klanten hebben nooit aangifte gedaan van frauduleus gebruik van hun creditcards om bij ons te winkelen. U kunt erop vertrouwen dat de informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk is. We willen onze klantgegevens niet verkopen, verhuren of delen met andere partijen.

Hoe kunnen we tegen zo'n lage prijs verkopen?

We kopen groot in en besparen kosten voor onze klanten. We hebben meer dan 4.000 soorten batterijen op voorraad en bieden onze klanten de beste service.

Hebben we kwaliteit opgeofferd voor lage kosten?

We hebben een compleet testsysteem voor accu's. Dit stelt ons in staat om de nieuwste batterijtests te leveren voor de meest geavanceerde draagbare consumentenelektronica. Wij verkopen alleen hoogwaardige producten van leveranciers.

Onze waarden

Supersnelle levertijd:

Nadat de betalingsstatus is bijgewerkt, worden alle artikelen binnen 1-2 werkdagen verzonden en voorzien van een logistiek volgnummer

Specialisatie:

we doen batterijen en componenten met uitmuntendheid!

Passie:

We houden van wat we doen - het geheim van ons succes!

Klantenservice:

De klant is koning. We weten dat het opbouwen van betrouwbare, langdurige relaties met onze klanten de sleutel is tot ons samenwerkingssucces.Snelle e-mailreactie en goede communicatie.Snelle verzending en trackingnummer per e-mail.Eenvoudige procedures voor het retourneren, ruilen of vervangen van goederen.

Scherpe prijzen:

De formule is eenvoudig. We moeten winst maken, of we gaan failliet, toch? Bovendien willen we de voordelen van een concurrerende prijsstelling doorgeven aan onze klanten. We bouwen ook goede relaties op met onze leveranciers om deze prijsstelling mogelijk te maken. We zijn misschien niet altijd de goedkoopste, maar we bieden wel de beste waarde.

Onze waarden