Welkom bij de batterijwinkel van batterijnl.com!

TERUGSTUURBELEID

Lees dit beleid aandachtig door, aangezien dit de voorwaarden zijn die van toepassing zijn op uw aankopen op ons platform. Ze definiƫren uw rechten en plichten met betrekking tot uw aankopen, inclusief belangrijke beperkingen en uitsluitingen.

Uw uitgifte van een Bestelling op Ons platform houdt in dat u instemt met het beleid dat erop van toepassing is, dus zorg ervoor dat u ze begrijpt voordat u uw bestelling bevestigt.

Productgarantie:

We garanderen dat de producten die op onze website worden verkocht 100% nieuw zijn en vrij van defecten in materiaal en vakmanschap - we verkopen nooit gebruikte of gereviseerde batterijen. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product of de producten binnen 30 dagen aan ons retourneren en zullen wij u de volledige productprijs terugbetalen. Wij vergoeden de verzendkosten alleen als het resultaat onze schuld is (verkeerd verzonden artikel, transportschade). Klanten zijn verantwoordelijk voor alle verzendkosten voor geretourneerde artikelen, tenzij er onjuiste artikelen zijn verzonden waarvoor wij de verzendkosten zullen terugbetalen.

Retourmethode:

Tenzij anders vermeld, hebben onze producten bij normaal gebruik een garantie van 1 jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. Vervangende artikelen, indien uitgegeven, zullen de garantieperiode niet herstarten of op enigerlei wijze verlengen.

Alle artikelen die om welke reden dan ook worden geretourneerd, moeten vergezeld gaan van een Return Merchandise Authorization (RMA)-nummer, dat op verzoek wordt verstrekt, en moeten vooraf worden betaald. De klant krijgt een verzendkorting als een materiaal- of fabricagefout wordt bevestigd.

Zorg ervoor dat de geretourneerde artikelen de artikelen zijn die u bij ons hebt gekocht. Wij zijn niet verantwoordelijk voor artikelen die naar ons worden verzonden die niet ons product zijn.

Retourautorisatie

Ons doel is om onze klanten 100% tevreden te stellen. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze producten, neem dan onmiddellijk contact met ons op via e-mail. We zullen ons best doen om uw probleem op te lossen. Als u het (de) product(en) binnen 30 dagen aan ons retourneert, zullen wij de volledige productprijs terugbetalen (verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd, tenzij de retourzending te wijten was aan onze fout). Producten, stuur ons een e-mail voor een RMA en vul de instructies in om de producten naar ons te retourneren. Voor uw bescherming raden we u ten zeerste aan om uw retour te verzekeren tegen verlies of schade en een transportbedrijf in te huren om dit te doen en een bewijs van levering af te geven.

Garantiebescherming dekt niet

1. Batterijschade als gevolg van een storing in het opladen, wijziging, nalatigheid, misbruik, ongeval, onjuiste installatie of bevriezing.

2. Als het van een andere dealer komt.

3. Tijdsverlies, ongemak of andere incidentele of gevolgschade.

4. Verkeerd geplaatste of verkeerde maat batterijen.

5. Batterijen met fysieke schade.

6. Ontladen batterijen die kunnen worden opgeladen en opnieuw kunnen worden gebruikt.

Let op: Heeft u andere vragen, dan kunt u ons ook mailen op info@batterijnl.com.